nike air zoom spiridon kk

Projects related to Solar Power
Post Reply
f028ocb5
Posts: 3
Joined: Thu Jun 16, 2022 11:57 pm

nike air zoom spiridon kk

Post by f028ocb5 »

Sinds 2000 creëren Nike en Stüssy geweldige sneakers, waarbij ze inspelen op nike schoenen dames zwart de bepalende trends van die tijd en hun eigen draai geven aan het canvas naar keuze. Door te kiezen voor het nieuw leven inblazen van een hardloper uit de vroege jaren negentig, de Zoom Spiridon 2, hebben de twee merken het dit jaar opnieuw gedaan.

In tegenstelling tot het begeleidende paar, werpt deze iteratie alle zilver van rond de millenniumwisseling af, in plaats daarvan wordt gekozen voor nike air zoom spiridon kk een natuurlijke fossiele kleur die de relaxte SoCal-sfeer van Stüssy weerspiegelt. Het bovenwerk is gemaakt van milieubewuste hennep en is gecombineerd met die belangrijke, bijnaam gevende Zoom Air-demping eronder. Om de collaboratieve look compleet te maken, wordt een Swoosh op de zijwand vergezeld door 'STUSSY'-merkhits op de hiel, teen en tong.

De Nike Air Zoom Spiridon is vernoemd naar Spiridon Louis, de eerste winnaar van de Online winkelen Olympische Marathon in de zomer van 1896. Dit icoon van de sneakerindustrie staat bekend om zijn geschiedenis en is een van de meest esthetisch aangename trainers die Nike tot zijn beschikking heeft. werd duidelijk overschaduwd door de Air Max 97 die hetzelfde jaar werd gelanceerd.

Toch heeft dit ongelooflijke silhouet de tand des tijds overleefd dankzij het nike schoenen goedkoop volledig mesh bovenwerk, de gegolfde tussenzool en lichtgewicht, comfortabele slijtage. Deze sneaker wordt geleverd met een gekooide Zoom Air Bag, is het toppunt van comfort en gemakkelijk een van de beste silhouetten die Nike heeft ooit geproduceerd.

https://www.blazersnieuw.com/
Post Reply