adidas terrex agravic boa

Projects related to Solar Power
Post Reply
m12ry96a
Posts: 3
Joined: Fri Jun 24, 2022 9:22 pm

adidas terrex agravic boa

Post by m12ry96a »

Image
Udendørskollektionen adidas sko dame sort fra adidas TERREX står for den bedste ydeevne og funktionalitet til udendørssport. Uanset om det er trailløb, vandreture eller bjergbestigning, vil adidas TERREX fodtøj og tøj støtte dig i alle dine udendørs eventyr.

Adidas Terrex er Adidas' offroad-gren. En af dens professionelle løbere, adidas terrex agravic boa briten Tom Evans, var stærkt involveret i udviklingen af ​​denne sko, som har prydet hans fødder på forskellige vinderture. Den er primært designet til hårdtpakkede stier, selvom den også kan bruges til vejstrækninger.

Beslutningen om at sætte ordene 'Speed' og 'Ultra' ved siden af ​​hinanden Brandudsalg antyder, at Adidas Terrex ikke er bekendt med denne forfatters tilgang til ultramarathon, men intentionen er klar: Dette er en seriøs sko for seriøse løbere.

Mens Terrex Speed ​​Ultra tilsyneladende er designet til stier, er den bemærkelsesværdig alsidig med en slidbane, der fungerer godt på og uden for vejen. adidas sko tilbud outlet Vores testere sagde, at det føltes "lige så behageligt og hjemme på vejstrækninger, som det gjorde på stier", og bemærkede en "snappiness" til turen uden sidestykke.

https://www.aroundselect.com/
Post Reply